VIVISOL

Medicinski pripomočki za terapijo OSAS

Pacientu se pri diagnosticiranih težjih oblikah te bolezni praviloma predpiše aparatura CPAP/autoCPAP, ki s tokom zraka, določenim na podlagi predhodne diagnostike, preko nosne ali obrazne maske vzdržuje vašo dihalno pot odprto in s tem preprečuje pojav obstruktivnih prekinitev dihanja.

VIVISOL paciente na podlagi predpisane terapije oskrbuje z različnimi kategorijami naprav:

  • CPAP je ventilator, ki v dihalno pot dovaja zrak s fiksnim tlakom;
  • autoCPAP je ventilator z avtomatično regulacijo stalnega pozitivnega tlaka, ki spremlja frekvenco pacientovega dihanja, tlak v dihalnih poteh in druge parametre. Zna zaznati vsako spremembo in avtomatično ustrezno povečati ali zmanjšati tlak.

  

       

Postopek dostave:

Po prejemu naročilnice s predpisano katero od prej navedenih naprav (CPAP, autoCPAP) bo VIVISOLOV tehnik pacienta čim prej obiskal na domu in mu dostavil predpisano opremo. Nastavil bo tlak na napravi glede na zdravniško recepturo in pacienta opremil bodisi z nosno ali obrazno dihalno masko. Vedno izberemo najboljšo opcijo, za optimalno uporabnost, pacientovo udobje in priročnost. Tehnik bo pacienta poučil o načinu priključitve in pravilne uporabe naprave, ter odgovoril na vsa morebitna vprašanja o naši storitvi.

VIVISOL zagotavlja stalno podporo za reševanje tehničnih vprašanj, odgovarja pacientom, zdravstvenemu osebju in vsem, ki so pristojni za pacientovo oskrbo in zdravje.