VIVISOL

VIVITRAVEL - S TERAPIJO NA POT

VIVITRAVEL - S TERAPIJO NA POT

Storitev VIVITRAVEL pacientu, ki potrebuje terapijo s kisikom omogoča, da svobodno potuje in svoj čas prebiva v krajih daleč od stalnega bivališča, v številnih državah Evropske unije.

Storitev VIVITRAVEL

VIVITRAVEL (registrirana evropska blagovna znamka št. 665.153) je bila ustanovljena leta 1993 kot še en primer našega prizadevanja za kakovost življenja naših pacientov. Storitev je bila prvenstveno razvita za paciente, ki dihalno terapijo potrebujejo doma. Zahvaljujoč mobilnosti naprav s tekočim kisikom ti pacienti zdaj lahko uživajo upoštevanja vredno svobodo gibanja tudi daleč od svojega bivalnega okolja. Mobilnost omogoča tudi priložnost potovati v številne kraje. VIVITRAVEL pacientom omogoča potovanje v glavne evropske države, kjer ima VIVISOL svoje izpostave, ali partnerska podjetja.

Namenoma za to pri VIVISOLU izdelan informacijski sistem omogoča izmenjavo informacij po vsej mreži tako, da je vsak del pacientove poti pokrit z oskrbo. Sistem koordinira dobavo kisika, pri tem upošteva pacientove destinacije, načine transporta, vključenost tretjih oseb (npr. turističnih agencij) in krajev namestitve, vse v skladu s pacientovim načrtom potovanja in njegovo individualno terapijo.

VIVISOL operaterji, ki delujejo vrhunsko prijazno in dostopno, vsako leto skrbijo za stotine pacientov, in jim s tem omogočajo skorajda normalen stil življenja. Naš cilj je zmanjšati vpliv njihove bolezni na njihovo delo, zasebno življenje in odnose, in jim omogočiti vse užitke, ki jih potovanje lahko prinese.

          .