VIVISOL

Medicinska oprema

Medicinska oprema

Preproste in tehnološko napredne storitve in proizvodi za diagnostiko na domu, ki vašemu zdravniku omogočajo nadzor nad terapijo celo takrat, ko je to bolj zahtevno.

Naši prvi proizvodi in storitve so se pojavile zaradi potrebe pulmologov po preprostih in zanesljivih orodjih za klinično spremljanje parametrov in funkcije pljuč pri pacientih s kroničnimi težavami pri dihanju, ki so se zdravili na domu z našimi medicinskimi pripomočki za terapijo s kisikom in mehansko podporo dihanja. 

Dandanes je preverjanje in spremljanje kazalcev kliničnih parametrov ustreznosti terapije ali poslabšanja kliničnega stanja osnova za spremljanje učinkovite oskrbe na domu, diagnostična oprema pa je postala reden sestavni del storitve, ki jo nudimo na številnih področjih terapije. S partnerstvom z vodilnimi proizvajalci medicinske opreme našo storitev in diagnostične proizvode ves čas posodabljamo na najvišji kakovostni standard na področju oskrbe na domu. Trenutno najnaprednejši tehnologiji dodajamo tehnično storitev in skrb, ki zdravniku pravočasno nudi zbrane podatke v obliki poročil visoke kakovosti.